Controlador Pioneer DDJ-WeGO4

Introdueix-te en el món Dj amb el controlador compacte DDJ-WeGO4. Aprén a mesclar sense interupcions amb els controls tàctils i els jog wheels per a scratching. I utilitza sampler, Hot Cues i Cues Pad FX a més dels Pad FX propis de un hardware professional, per a afegir més creativitat als teus sets. Senzillament connecta el teu portàtil, tablet o smartphone i comença a mesclar.

Preu: 295€

Controlador Pioneer DDJ-Xp1

Tant si utilitzes giradiscos, multireproductores o dispositius externs, el DDJ-XP1 aportarà una nova esfera de possibilitats creatives a les teves actuacions Dj.

Aquest robust controlador amb disseny intuïtiu i 32 pads, està dissenyat per treure el màxim profit del rekordbox dj i rekordbox DVS. Així que afegeix un DDJ-XP1 a la configuració i gaudeix del control tàctil d’Hot Cues, Pad FX, Beat Jump, Sampler, Beat Loop o dels nous modus Key Shift i Keyboard.

Preu: 246€

Controlador Pioneer DDJ-RB

El nivell d’entrada del DDJ-RB està inspirat en els nostres controladors professionals per rekordbox dj, el DDJ-RZ i el DDJ-RX. Aquest controlador de 2 canals amb alimentació USB, és tot el que necessites per començar a utilitzar el nostre software DJ rekordbox dj.

Perfeccionat per al seu ús en moviment, el DDJ-RB és un controlador compacte, lleuger i ple de característiques avançades. Compta amb un disseny intuïtiu, jog wheels sensibles i Performance Pads tàctils que et permeten disparar Hot Cues, FX Pad, Slice i Sampler. A més d’un botó per accedir a seqüències de mostres directament del hardware.

Preu: 246€

Auriculars Pioneer HRM-5

Alta qualitat per a una alta resolució i so neutre, càmera de greus per baixos definits i un monitoratge més nítid, durabilitat comfortable – Coixins amb memòria i diadema ajustable, compactes i portàtils, diferents cables desmuntables. Accessoris inclosos:
(Jack estèreo de 6.3 mm xapat en or, borsa de transport)

Preu: 100€

A la nostra botiga podràs trobar els millor llibres per a nens i joves que publica 66 RPM Edicions

Las Maravillosas aventuras de la Sra. Jazz y el Sr. Blues

Escrito por Andreu Conill Clares e ilustrado por Tim Sanders.

Los padres del Sr. Soul, y abuelos del Sr. Hip Hop, expli-
can a los más pequeños cómo la llegada de esclavos afri-
canos a los USA provocó numerosos cambios sociales y
un terremoto en la música popular. Surgieron el Jazz y el
Blues, antecesores del Soul, el Pop y el Rock, entre otros
géneros, y unos personajes inolvidables nos conducen a
través de su historia.

Precio 16€

Las Maravillosas aventuras del Sr. Soul.

Escrito por Andreu Conill Clares e ilustrado por Tim Sanders.

El Sr. Soul nació de la unión entre el Sr. Jazz y la Sr. Blues. Este es el punto de partida de un libro fascinante, escrito por el crítico musical Andreu Cunill e ilustrado por Tim Sanders. Juntos, los autores trasladan a los más pequeños a través de los momentos más destacados de la música negra, presentando a compositores, músicos famosos, protagonistas reales de la sociedad de la época en que el soul llegó para quedarse entre nosotros.

Precio 16€

La pequeña historia de Roc Vol. 1

Roc, el hijo del dueño de una tienda de discos, un chico tímido al que le encanta la música Rock, explica la vida de alguno de los mejores músicos de la historia. Junto a él y sus amigos, viajaremos por los discos de Elvis, los Beatles, los Rolling Stones, los Ramones y Bruce Springsteen.

Precio 12,50€

La pequeña historia de Roc Vol. 2

Roc y sus amigos han vuelto. ¿Recuerdas su amor por la música rock, lo bien que lo pasaban escuchando sus discos favoritos y hablando de los artistas que los grabaron? Esta pasión por la música ha crecido todavía más ya que han formado una autentica banda de rock and roll. Son Roc & The Rollers, y sus aventuras pueden leerse en el segundo volumen de la colección de literatura infantil-juvenil.

Precio 14,50€