Professional DJ Kids i 66Rpm Edicions s’alien al voltant de la cultura musical

I ho fan per demostrar que la música no té edat ni fronteres: una acadèmia de DJ i producció musical per a nenes, nens i joves i una editorial que publica llibres sobre musica, decidits a fer ballar tothom mentre transmeten la passió per les cançons. I pel que s’amaga al darrera de les cançons. Soul, jazz, blues i hip-hop punxats pels nens i joves, alumnes de l’escola Professional DJ Kids i membres del col·lectiu Pioneer DJ Kids. La música puntua la història d’aquests estils, que ens expliquen els autors dels llibres ‘Les meravelloses aventures de la senyora Jazz i del senyor Blues’ i ‘Les meravelloses aventures del senyor Soul’, Andreu Cunill i Tim Sanders, autors de l’editorial 66Rpm.

L’Andreu és músic, periodista i escriptor, i a ell se li va acudir explicar la història d’aquests gèneres musicals absolutament imprescindibles, avis i pares del senyor hip hop, la música que actualment és l’idioma franc del jovent. En Tim va il·lustrar els dos volums de manera espectacular. I les noies i els nois que formen part de Professional Dj Kids posen banda sonora en aquest viatge als orígens de la música popular. Són nanos però punxen com autèntics professionals. Reclamats per a molts festivals i esdeveniments com ara el Sonar, el Simfònic Festival, el Saló del Còmic o el BCN Ciutat Concert, entre altres, transmeten als nens i joves com ells una nova manera de divertir-se escoltant música de qualitat.

 

Junts articulem un espectacle ideal per a tots els públics, en el que els assistents més joves interactuaran amb artistes de la seva edat amb els que es poden identificar. I els grans, per la seva banda, de ben segur que aprendran alguna cosa que desconeixien sobre els seus artistes favorits.

 

Dia: 7 d’Abril del 2018

Hora: 11.30

Biblioteca Vapor Vell: Passatge del Vapor Vell, 1 – 08028 Barcelona